Misstänkt överfall sprider skräck och väcker frågor

Uppdaterad: 9 augusti, 2018 18:16

En 45-årig kvinna hittades blodig och svårt skadad i Frölunda. Polisen kan inte utesluta att kvinnan varit inbalndad i en olycka men misstänker för läget att ett grovt överfall ägt rum.

På söndag morgon larmades polisen från ett bostadsområde i Frölunda efter att en kvinna hittades blodig och svårt skadad.

 

– Jag vaknade av skrik och när jag tittade ut genom mina persienner så jag hur hon låg på gräsmattan nedför vår lägenhet och tittade på mig. Hon blödde från huvudet och hade skadat en axel, berättar personen som ringt polisen till GP.

 

Vad som hänt är för polisen fortfarande oklart. Kvinnan kunnde länge inte förhöras av polisen på grund ut av hennes svåra skadläge. Men även efter att kvinnan förhörts på onstagen, tre dagar efter händelsen förblir händelsen oklar.

 

– Vi har pratat med henne och en del andra personer som har gjort iakttagelser, men vi har ingen klar bild av vad som hänt och har fortfarande ingen klar rubricering, säger Polisens presstalesperson Peter Adlersson till GP.

 

Det finns för tillfället ingen gripen eller mistänkt och oroligheten i bostadsområdet är stor. Men polisen fortsätter att satsa på att hitta vittnesmål som kan föra utredningen vidare.

 

– Man undrar ju vem det är som kan ha gjort det här och vad det handlar om, fortsätter personen som efter överfallet larmat polisen.