Två Willysbutiker rånade – misstänkt koppling

Uppdaterad: 9 augusti, 2018 18:15

Under natten rånades två Willys butiker. En i Borås, och en i Göteborg. Tjuvarna ska ha fått med sig tobak till ett större värde. Tillvägagångssättet vid båda rånen ska ha varit likadana och polisen misstänker koppling.

I Borås rånades Willysbutiken i Knalleland kring 02.00 tiden i natt. Tre timmar senare rånades Willysbutiken vid Wieselgrensplatsen i Göteborg.

 

– Vi misstänker att rånen är kopplade, berättar Peter Adlersson, presstalesman hos polisen i Region Väst.

 

Vid båda rånen sågade rånarna upp jalusierna och fick med sig tobak till ett större värde. Under rånet i Borås ska rånarna också fått med sig ett kassaskåp som de dock tappat utanför butiken. Efter båda rånen ska rånarna ha setts fly från platsen i en mörk SUV.

 

Butikerna spärrades under natten av för teknisk undersökning. Men i nuläget har inga gripits.