Mourinho efter CL-uttåget: “Inget nytt”

Besviken Mourinho efter gårdagens uttåg ur Champions Leauge BILD: Dave Thompson/TT

Uppdaterad: 9 augusti, 2018 18:15

Under tisdagskvällen blev Manchester United utslagna från Champions League. Laget förlorade på hemmaplan mot Sevilla, efter 0-0 i första mötet. Mourinho minns de gånger han själv varit med och slagit ut klubben.

Manchester Uniteds Champions League-uttåg var en chock för många av klubbens supportrar — men klubbens omstridde manager José Mourinho erbjöd ingen tröst efter den bleka insatsen i 1—2-förlusten hemma mot Sevilla. I stället sade han uttåget inte var något nytt för klubben.

På presskonferensen jämförde han i stället med när han själv, som motståndartränare i Porto 2004 och Real Madrid 2013, varit med om att slå ut sin nuvarande klubb.

– Jag satt i den här stolen två gånger efter att ha slagit ut Manchester United i åttondelsfinal på Old Trafford. Det är inget nytt för klubben. Jag vill inte göra för mycket drama av det här, sade Mourinho.

– Vi har inte tid att vara ledsna mer än 24 timmar. Det är fotboll, världen går inte under.

 

Efter Champions League-missen skiftar United nu fokus till FA-cupens kvartsfinal där laget möter Brighton hemma på lördag. Victor Nilsson Lindelöf satt på bänken i tisdagens match och Zlatan Ibrahimovic var utanför truppen.