Misstänkt mordförsök i Göteborg

Polis och avspärrningar efter en detonation på en balkong tillhörande en lägenhet i ett flerfamiljshus i Rosengård i Malmö. En person som befann sig i lägenheten klarade sig undan skador. Foto Johan Nilsson / TT

Uppdaterad: 14 februari, 2019 10:32

En man har hittats skadad och blodig utanför sin bostad i Göteborg. Mannen ska enligt polisen ha någon form av stickskada och har förts med ambulans till sjukhus med oklart skadeläge.

En misstänkt man har gripits av polisen och en förundersökning om mordförsök alternativt dråpförsök har inletts.

 

Mannen har tagits till polisstationen för att höras. Vi har gjort en avspärrning och inlett en teknisk undersökning och nu ska vi försöka ta reda på om fler personer har varit i området och sett eller hört något, säger Ulla Brehm, presstalesperson i region Väst.