Leipzig till cupfinal – Forsberg målskytt

Leipzig's Emil Forsberg celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Hertha BSC Berlin in Leipzig, Germany, Saturday, March 30, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)

Uppdaterad: 25 april, 2019 11:37

Leipzig är klart för final i den tyska cupen efter seger mot Hamburg i semifinalen. En av målskyttarna: landslagsmittfältaren Emil Forsberg.

Vid ställningen 2–1 fick svensken bollen en bit utanför straffområdet, tog några kliv och drog iväg ett skott från distans – bollen satt distinkt lågt intill stolpen och innebar 3–1 vilket också blev slutresultatet.

 

Målet kom i den 72:a minuten och Forsberg byttes ut efter det. I finalen väntar antingen Werder Bremen eller Bayern München som gör upp i den andra semifinalen.