Noel Gallagher släpper gammal Oasis-låt

Bildkälla: TT

Uppdaterad: 29 april, 2020 14:46

Noel Gallagher skriver idag på Twitter att han i sin coronakarantän snubblat över en CD med en gammal Oasis-låt, som enligt honom själv endast spelats på en soundcheck i Hong Kong för ca. 15 år sedan.

 

”As far as I’m aware there is only one version of this tune ”out there” from an Oasis soundcheck in Hong Kong about 15 years ago? I’m not sure whether the soundcheck version pre dates the demo as there’s no date on the cd.” skriver han på sitt twitter-konto.

 

Han skriver även att låten kommer att finnas online från och med midnatt för ”att njutas/bråkas om”.

 

Noel Gallagher var, tillsammans med sin bror, en del av rockbandet Oasis mellan åren 1991 och 2009. Oasis var enormt framgångsrika under 90-talet och har släppt flera stora låtar som ”Don’t look back in anger” och ”Wonderwall”.