Nyheter i Göteborgs restaurangvärld

 

Amerikanska bakverk möter svensk fika!

Roy Fares meddelade att ryktena om en ny satsning i Göteborg stämmer. Konditorn, tidigare känd från flertalet TV-produktioner, kommer i maj öppna ännu ett konditori, Mr. Cake, denna gång vid Stenpiren. Mr. Cake finns redan i Stockholm och beskrivs som platsen ”amerikanska bakverk möter svensk fika”.

Välkommen till underjorden!

Den nyöppnade klubben Mahiki är en polynesiskt inspirerad klubb beläget i Palacehuset på Södra Hamngatan. År 2006 skapades konceptet i London och har nu även öppnat dörrarna till den mystiska ”underjorden” även i Göteborg. Mahiki är just namnet på den polynesiska vägen till underjorden och här kan du dricka fruktiga cocktails, äta pan-asiatisk mat och dansa på borden till sent inpå småtimmarna.

Häng med på resan!

Nattklubben Excet har i många år varit i behov av en renovering, och just nu är arbetet med att rusta upp den välbesökta klubben i fullgång efter att de nya ägarna ESS Group köpt företaget under 2018. Under renoveringstiden uppmanas gästerna att ”hänga med på resan” mot det nya Excet!

Nya frestelser på Miss F!

Den gamla smörgåsbutiken ute på Lindholmen har fått en uppgradering när det kommer till både meny och atmosfär. Det har skett en nyöppning där det presenterades en ny fräsch inredning samt en meny som erbjuder allt från de klassiska smörgåsarna till pizza och panini.

 

Reporter:
Amanda Almius