Populär båtmässa lockar tusentals

Just nu pågår Västsveriges största mässa för båtälskare. Båtmässan arrangeras för 59:e året på Svenska mässan i Göteborg och på plats finns omkring 300 utställare.

Över 40 världs- och skandinavienpremiärer visas upp på båtmässan. Årets trender är aluminiumbåtar, båtar för chartersegling, små motorbåtar och ett ökat intresse för sportfiske. Området med sportfiskeutrustning är dubbelt så stort än tidigare år.

Mässan öppnade i lördags och pågår fram till söndag. Förutom utställningen finns en rad olika aktiviteter varje dag, både för stora och små. Det finns bland annat en pool där du kan du prova på att paddla kajak och åka gummibåt. En bassäng där du kan tävla mot andra med radiostyrda segelbåtar. För de allra minsta finns skattjakt och båtskola.

Alva Karlsson och Linnea Burén

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *