Frisbeegolf – en snabbt växande sport

Den glada frisbeegolf-amatören Fabian Wettergren poserar framför en frisbeegolfkorg. Foto: Daniel Dewerud

Radio Göteborg Nu är på plats i Skatås motionscenter öster om Göteborg. Vår utsända reporter Daniel Dewerud ska testa på frisbeegolf och till hjälp har han den glada frisbeegolf-amatören Fabian Wettergren.

 

I Sverige bara ökar antalet frisbeegolfbanor i takt med att sportens popularitet ökar. Idag finns det 150 olika banor utspridda runt hela landet.

 

–          Jag kan tänka mig att många gillar att komma ut, och detta är ett perfekt sätt för folk att komma ut och ha någon aktivitet att göra. Golf har ju alltid varit stort, men skillnaden här är att det är mycket mer lättillgängligt och man behöver inte vara jättebra för att kunna spela, säger Fabian Wettergren, glad frisbeegolf-amatör.

 

 

Reporter: Daniel Dewerud

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar